Escollir paràmetres de selecció

Guiat
Durada (dies):
Nivell
TREK&WINE AL PRIORAT - Autoguiat
Excursions pel paisatge del vi del Priorat combinades amb tasts dels seus mundialment famosos vins i olis

Assaboreix profundament el Priorat durant 7 dies, una regió per a experimentar amb els cinc sentits a un ritmo tranquil, un viatge als orígens i a la tradició del vi del Priorat, una regió emergent. Camina entre el fascinant paisatge format per l’harmònica combinació de les zones planes cultivades amb cura, els turons recoberts de vinyes, i les imponents muntanyes amb àmplies vistes panoràmiques. Des del monestir cartoixà de Escaladei fins a l’espectacular serra del Parc Natural del Montsant...

GastronòmicNaturaCatalunya - Costa Daurada
+ informació
Durada: 7 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà
Km:
47km
TREKKING ALS PIRINEUS CATALANS - Autoguiat
Una passejada pel Pirineu català

T'oferim una experiència inoblidable descobrint els paisatges i el patrimoni natural i cultural de la part més desconeguda del Pirineu català. Experiència autèntica en una terra on els paisatges són encara verges, en contacte amb la natura i la vida real dels habitants dels Pirineus. Una passejada descobrint el Pirineu català!

NaturaCatalunya - Pirineus
+ informació
Durada: 7 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà
Km:
63km
UN TAST DEL CAMÍ DE CAVALLS A MENORCA - Autoguiat
Costa nord i costa sud

Bonica ruta per descobrir els diferents paisatges, cales i platjes de Menorca, declarada Reserva de la Biosfera. A la costa nord gaudirem de les formacions rocoses, les platges dunars i els paisatges abruptes, mentre que la costa sud ens deleiterà amb les seve fantàstiques cales d’aigües cristal•lines i els seus espectaculars barrancs amb coves impossibles.

Camí de CavallsIlles Balears - Menorca
+ informació
Durada: 7 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà-Alt
Km:
71km
GR-92 PEL PAÍS DELS INDIKETES - Autoguiat
Cap de setmana de senderisme recorrent un entorn natural únic que ens permetrà descobrir dos tresors ibèrics en plena Costa Brava!

 

 

Cap de setmanaCultura i patrimoniCatalunya - Costa BravaRuta dels Ibers
+ informació
Durada: 3 dies -2 nits
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà
Km:
EL PAÍS DELS LAIETANS, A PEU DES DE BARCELONA - Autoguiat
Un cap de setmana urbà que ens permetrà conèixer el país dels laietans des de Barcelona, per camins que ens descobriran noves perspectives al costat de la ciutat. T’hi animes?

 

 

 

 

Cap de setmanaCultura i patrimoniCatalunya - BarcelonaRuta dels Ibers
+ informació
Durada: 2 dies - 1 nit
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Fàcil-mitjà
Km:
ELS TRES MONTS. TREKKING A BARCELONA - Autoguiat
De Montserrat fins a la Mediterrània

Els Tres Monts, trekking a Barcelona és l’itinerari senderista que uneix tres parcs naturals de la província de Barcelona, el Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat, a través d’una ruta senyalitzada dividida en tres etapes. Al llarg dels seus 106km, descobrirem un tranquil•la progressió les formes canviats de la natura: es mostrarà silenciosa i eterna al Montseny, abrutpa i salvatge a Sant Llorenç, màgica i capriciosa vora els relleus montserratins.

Cultura i patrimoniGastronòmicCatalunya - Barcelona
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà-Alt
Km:
106km
RUTA DEL CISTER, VI I HISTÒRIA - Autoguiat
Ruta del vi i la cultura a través de la ruta del Cister

A través dels camins que enllacen els tres monestirs cistercencs, el visitant pot descobrir una terra rica en cultura, patrimoni, naturalesa, vi i xampany, celebracions, tradicions i artesania, per acabar a prop del Mar Mediterrani.

La ruta del Cister segueix una forma triangular amb un monestir en cada un dels vèrtex. El seu nom es deu a que el patrimoni artístic i cultural de cada una de les comarques que la formen presenten un monestir cistercenc: Poblet, Vallbona de les Monges i...

Cultura i patrimoniGastronòmicNaturaCatalunya - Costa DauradaRutes gastronòmiques i de vi
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà
Km:
64km
LA COSTA SALVATGE DE MENORCA - Autoguiat
10 dies de senderisme

La volta a Menorca és una ruta senderista de 10 dies que recorre tot el perímetre de l'illa de Menorca, pel Camí de Cavalls. Aquest camí us permetrà descobrir la increïble illa. Menorca és un paratge únic que compta amb parcs naturals i una Reserva de la Biosfera, característica que la converteix en una illa amb encant per als amants de la naturalesa i dels espais lliures de massificació urbanística.

En resum, podem dir que Menorca reuneix una porció de tots els habitats mediterranis...

Camí de CavallsIlles Balears - Menorca
+ informació
Durada: 12 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Fàcil
Km:
131km