Escollir paràmetres de selecció

Guiat
Durada (dies):
Nivell
TREK&WINE AL PRIORAT - Autoguiat
Excursions pel paisatge del vi del Priorat combinades amb tasts dels seus mundialment famosos vins i olis

Assaboreix profundament el Priorat durant 7 dies, una regió per a experimentar amb els cinc sentits a un ritmo tranquil, un viatge als orígens i a la tradició del vi del Priorat, una regió emergent. Camina entre el fascinant paisatge format per l’harmònica combinació de les zones planes cultivades amb cura, els turons recoberts de vinyes, i les imponents muntanyes amb àmplies vistes panoràmiques. Des del monestir cartoixà de Escaladei fins a l’espectacular serra del Parc Natural del Montsant...

SenderismeGastronòmicNaturaCatalunya - Costa Daurada
+ informació
Durada: 7 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà
Km:
47km
LANZAROTE EN BICI - Autoguiat
La terra dels volcans

Gaudeix pedalejant a través d'alguns dels paisatges més dramàtics d'Europa. Aquestes illes tenen un origen volcànic, Lanzarote va patir una sèrie d'erupcions al segle XVIII i com a conseqüència d'aquestes van sorgir fascinants paisatges amb volcans allà on dirigim la vista i amb immenses llengües de lava. Una ruta en bici única que no podràs trobar a cap altre lloc.

Els treballs arquitectònics de César Manrique constitueixen un complement de gran valor de l'entorn volcànic, i la seva ...

BicicletaGastronòmicNaturaBicicleta de carreteraCicloturismoIlles Canàries - Lanzarote
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Fàcil-mitjà
Km:
204km
VI I XOCOLATA AL PAÍS DELS CESSETANS - Autoguiat
Cap de setmana ple d’experiències en què tindràs l’oportunitat de conèixer unes caves des de dins, dormir entre vinyes, i viatjar al temps dels ibers i conèixer la seva vinculació amb el vi.

 

 

Cap de setmanaCultura i patrimoniGastronòmicCatalunya - BarcelonaRuta dels Ibers
+ informació
Durada: 2 dies - 1 nit
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Fàcil
Km:
EL MONTSIÀ, TERRA D’ILERCAVONS - Autoguiat
Aprofita aquesta oportunitat per descobrir el Montsià a qualsevol època de l’any: natura, paisatge, patrimoni i gastronomia a Alcanar i el seu entorn.

 

 

Cultura i patrimoniGastronòmicRuta dels Ibers
+ informació
Durada: 2 dies - 1 nit
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Fàcil
Km:
ELS TRES MONTS. TREKKING A BARCELONA - Autoguiat
De Montserrat fins a la Mediterrània

Els Tres Monts, trekking a Barcelona és l’itinerari senderista que uneix tres parcs naturals de la província de Barcelona, el Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat, a través d’una ruta senyalitzada dividida en tres etapes. Al llarg dels seus 106km, descobrirem un tranquil•la progressió les formes canviats de la natura: es mostrarà silenciosa i eterna al Montseny, abrutpa i salvatge a Sant Llorenç, màgica i capriciosa vora els relleus montserratins.

SenderismeCultura i patrimoniGastronòmicCatalunya - Barcelona
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà-Alt
Km:
106km
RUTA DEL CISTER, VI I HISTÒRIA - Autoguiat
Ruta del vi i la cultura a través de la ruta del Cister

A través dels camins que enllacen els tres monestirs cistercencs, el visitant pot descobrir una terra rica en cultura, patrimoni, naturalesa, vi i xampany, celebracions, tradicions i artesania, per acabar a prop del Mar Mediterrani.

La ruta del Cister segueix una forma triangular amb un monestir en cada un dels vèrtex. El seu nom es deu a que el patrimoni artístic i cultural de cada una de les comarques que la formen presenten un monestir cistercenc: Poblet, Vallbona de les Monges i...

SenderismeCultura i patrimoniGastronòmicNaturaCatalunya - Costa DauradaRutes gastronòmiques i de vi
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà
Km:
64km