Escollir paràmetres de selecció

Guiat
Durada (dies):
Nivell
DESCOBRINT LA COSTA BRAVA - Guiat
Ruta a mida - de 2 a 6 dies a cavall - Ruta estrella

Descobrint la Costa Brava és un emocionant tour amb nombroses galopades i… amb un bany amb cavalls en un llac. ¡Una experiència inolvidable!

Per fer aquesta experiència encara més autèntica, us proposem que munteu els nostres cavalls espanyols. Ells us guiaran a través d'aquesta regió caracteritzada per una gran varietat de paisatges, prats i boscos de pins, platges idíliques i verdes valls. Galopareu per esplanades i prats, a través de valls i serpentejants pistes forestals i els...

NaturaCatalunya - Costa Brava
+ informació
Durada: 5 dies
Guiat: Guiat
Nivell:
Fàcil-mitjà
Km:
A mida - Guiat i autoguiat
Propostes adaptes a les teves necessitats!

No trobes el que busques? Contacta'ns!

Cultura i patrimoniCatalunya - Barcelona
+ informació
Durada: 1-10 dies
Guiat: Guiat i autoguiat
Nivell:
Km:
MENORCA, L'ILLA DELS CAVALLS - Guiat
La raça i doma menorquina, camí de cavalls

Ruta a cavall pel litoral menorquí seguint la línea de costa de l’antic Camí de Cavalls, un sender històric de 180km, recuperat recentment. Aquesta ruta ens farà gaudir d’un paisatge de formacions rocoses i singulars de cales d’aigües cristal•lines, ens descobrirà la diversitat de Menorca, declarada Reserva de Biosfera al 1993.

Ruta que ens permetrà descobrir els paisatges abruptes de la costa nord i els barrancs i cales cristal•lines de la costa sud.

Camí de CavallsIlles Balears - Menorca
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Guiat
Nivell:
Mitjà-Alt
Km:
175km
DESCOBRINT LA COSTA BRAVA A CAVALL (Mig dia a cavall) - Guiat
Ruta a mida - de 2 a 6 dies a cavall - Ruta estrella

Descobrint la Costa Brava és un emocionant tour amb nombroses galopades i… amb un bany amb cavalls en un llac. Una experiència inoblidable!

Per fer aquesta experiència encara més autèntica, us proposem que munteu els nostres cavalls espanyols. Ells us guiaran a través d'aquesta regió caracteritzada per una gran varietat de paisatges, prats, boscos de pins i verdes valls. Galopareu per esplanades i prats, a través de valls i pistes forestals serpentejants i els nostres cavalls ens...

Cultura i patrimoniNaturaCatalunya - Costa Brava
+ informació
Durada: 2 - 6 dies
Guiat: Guiat
Nivell:
Fàcil-mitjà
Km: