Escollir paràmetres de selecció

Guiat
Durada (dies):
Nivell
UN TAST DEL CAMÍ DE CAVALLS A MENORCA - Autoguiat
Costa nord i costa sud

Bonica ruta per descobrir els diferents paisatges, cales i platjes de Menorca, declarada Reserva de la Biosfera. A la costa nord gaudirem de les formacions rocoses, les platges dunars i els paisatges abruptes, mentre que la costa sud ens deleiterà amb les seve fantàstiques cales d’aigües cristal•lines i els seus espectaculars barrancs amb coves impossibles.

SenderismeCamí de CavallsIlles Balears - Menorca
+ informació
Durada: 7 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Mitjà-Alt
Km:
71km
MENORCA, L'ILLA DELS CAVALLS - Guiat
La raça i doma menorquina, camí de cavalls

Ruta a cavall pel litoral menorquí seguint la línea de costa de l’antic Camí de Cavalls, un sender històric de 180km, recuperat recentment. Aquesta ruta ens farà gaudir d’un paisatge de formacions rocoses i singulars de cales d’aigües cristal•lines, ens descobrirà la diversitat de Menorca, declarada Reserva de Biosfera al 1993.

Ruta que ens permetrà descobrir els paisatges abruptes de la costa nord i els barrancs i cales cristal•lines de la costa sud.

A cavallCamí de CavallsIlles Balears - Menorca
+ informació
Durada: 8 dies
Guiat: Guiat
Nivell:
Mitjà-Alt
Km:
175km
LA COSTA SALVATGE DE MENORCA - Autoguiat
10 dies de senderisme

La volta a Menorca és una ruta senderista de 10 dies que recorre tot el perímetre de l'illa de Menorca, pel Camí de Cavalls. Aquest camí us permetrà descobrir la increïble illa. Menorca és un paratge únic que compta amb parcs naturals i una Reserva de la Biosfera, característica que la converteix en una illa amb encant per als amants de la naturalesa i dels espais lliures de massificació urbanística.

En resum, podem dir que Menorca reuneix una porció de tots els habitats mediterranis...

SenderismeCamí de CavallsIlles Balears - Menorca
+ informació
Durada: 12 dies
Guiat: Autoguiat
Nivell:
Fàcil
Km:
131km